Over mij

Hallo, wat leuk dat je er bent! Ik ben een jongedame die midden in het leven staat, een leven wat voor een groot deel draait om mijn honden. Ik woon en werk in Amsterdam en ben een marketing specialist bij een digital agency. De reden dat je op mijn blog beland bent, is waarschijnlijk omdat je liefde voor honden minstens zo groot is als die van mij of omdat je meer wilt weten over een van de meest populaire huisdieren in ons land.

Waarom hou ik zo van honden

Zoals gezegd, ben je niet voor niets op mijn blog terecht gekomen. We hebben in ieder geval een ding gemeen, en dat is onze liefde voor honden. Of je nu honden als gezelschapsdier hebt, als hulphond of je bent er gericht mee aan het sporten (denk aan agility en speuren): een hond is een verrijking voor je leven. Een hond is trouw en geeft ons onvoorwaardelijke liefde. Daarnaast leven we allemaal zo gejaagd. Alles moet en alles moet snel en bij voorkeur gisteren. Mijn honden helpen mij te ontspannen na een drukke dag en een gejaagde week.

Waar gaat mijn blog over

Ik ben een groot hondenliefhebber. Door de jaren heen heb ik ook heel wat ervaring en kennis opgedaan met de trouwe viervoeter. Ik wil mijn liefde en kennis voor en over honden graag delen met iedereen die hier voor open staat. Ben je nieuwsgierig naar hoe een hond binnen je gezin past of hoe dit dier je leven kan verrijken, of wil je weten waar je bij de aanschaf, training en verzorging van een hond op moet letten? Dan is mijn blog een geschikte site om onder je favorieten op te slaan. Op mijn blog vind je alles wat je over honden moet weten en meer. Naast praktische informatie deel ik hier ook graag mijn ervaringen en belevenissen met mijn eigen honden. We maken van alles mee en laten je graag een kijkje nemen in ons ‘hondenleven’. Ik vertel in mijn blogs ook meer over mijn eigen twee honden, hun ras, gedrag en hun verhouding ten opzichte van elkaar. Een hond neem je niet voor even, maar er ligt een weloverwogen beslissing aan ten grondslag. Ik wil met mijn blogs bijdragen aan de keuzes die je moet maken. Is je nieuwsgierigheid gewekt? Kijk dan vooral verder op mijn blog en ontmoet mijn honden hier!